Заради порятунку маленької вінничанки Студрада Вінниччини проводить благодійний захід

Новини Вінниці / Заради порятунку маленької вінничанки Студрада Вінниччини проводить благодійний захід

Нещодавно до Студентської Ради Вінниччини звернулись друзі сім’ї Меланії Монастирської з проханням про допомогу. Дівчинці 1,5 рочки і вона бореться з нейробластомою 4 стадії. Зараз їй необхідна дороговартісна операція в Туреччині (більше 60 000 $).

Нещодавно до Студентської Ради Вінниччини звернулись друзі сім’ї Меланії Монастирської з проханням про допомогу. Дівчинці 1,5 рочки і вона бореться з нейробластомою 4 стадії. Зараз їй необхідна дороговартісна операція в Туреччині (більше 60 000 $). 

Саме тому 2 березня о 15:00 в Молодіжному Центрі «Квадрат» ми організовуємо благодійний захід «Місце щасливих дітей» для усіх членів сім’ї в підтримку Міланочки. 

Ми підготували для вас неймовірно цікаво програму!

В першій половині заходу на вас чекає офіційне відкриття від нашого зіркового ведучого, випускника Фабрики ведучих 4 Андрія Леонова та неймовірний виступ фіналіста Голосу країни-8 Валентина Біленького.

Далі ми перейдемо до найцікавішої частини - ми підготували більше 10 крутих майстер-класів від професіоналів своєї справи для діток та дорослих.

Кожен учасник матиме унікальну можливість спробувати себе у художньому оформленні картин акрилом та розписі імбирного печива. Ваші дітки зможуть самостійно виготовити творчі листівки мамочкам до 8 березня, зробити собі мехенді чи боді-арт. Дівчатка та їхні мами стануть справжніми моделями, адже секрети позування перед фотокамерами нам розповість Студміс України 2018, топ-5 World Miss University 2018 - чудова дівчина Богдана Плотиця. Ти відчуєш себе зіркою та запишеш своє інтерв`ю у нашій професійній студії звукозапису.

Хочеш бути в тренді - стань черлідером з професійною командою Wolves Cheerleading Team - кращою командою черлідингу в України та кращою групою підтримки УЛАФ - 2016. 

В цей ж час батьки зможуть спробувати себе у бальних танцях разом з нашими чемпіонами-хореографами. 

Наші бровіст та стиліст представлять Вам навики художнього оформлення брів у домашніх умовах та професійної накрутки волосся.

Паралельно кожен учасник заходу зможе придбати собі натуральні і корисні солодощі від наших спонсорів - Живої пастили! 

І це ще не усі сюрпризи, які очікують на Вас!

Далі буде друга частина концертної програми з унікальними виступами від наших зіркових гостей. Для вас виступатиме переможниця Х-фактору онлайн 4 сезону Іларія Олімова, бронзова призерка Чемпіонату світу з естетичної гімнастики, багаторазова чемпіонка України та КМС по естетичній та художній гімнастиці Вікторія Губрій, танцювальні студії Soul Dance та SharmS.

Ну і на кінець буде проведена цікава лотерея, на якій будуть розігруватись круті сертифікати від наших партнерів. 

Вхід на захід:

для дорослих 100 грн, 

для дітей 15-18 років - 80 грн, 4-14 років - 60 грн, 

до 3 років - безкоштовно. 

Усі вилучені кошти ми перерахуємо на лікування Міланки! Та допомогти ви можете прямо зараз - 4731 2191 1060 2624 Монастирська Олеся , мама Мілани!

Прийшовши на наш захід, ви не тільки наблизити нашу дівчинку до перемоги над хворобою, а й зможете чудово провести час з своєю сім’єю!

А також вся детальна інформація буде не сторінці у Фб «Студентської ради Вінниччини», на неї можна дати посилання 

Контактна особа  : 093-6-70-60-50 
Голова СРВ Мельник Олександр 

Контактна особа: Марина Януш (068)-071-63-71 перша заступниця голови СРВ

admin

25 лютого, 2019