Запальний степ на аварійному містку на Вінниччині зібрав рекордну для танцівниць кількість переглядів

Новини Вінниці / Запальний степ на аварійному містку на Вінниччині зібрав рекордну для танцівниць кількість переглядів

Майже 200 тисяч переглядів та понад 4 репостів у Facebook за п’ять діб зібрав кліп Ukrainian spirit степ-гурту Flame Tap з Вінниці. Мережу дівчата підкорили запальним виконанням танцю на аварійному мосту до старовинного Сокілецького млину, що у Немирівському районі.

Більше 200 тисяч переглядів та понад 4 тисячі репостів у Facebook за п’ять діб зібрав кліп Ukrainian spirit степ-гурту Flame Tap з Вінниці. Мережу дівчата підкорили запальним виконанням танцю на аварійному мосту до старовинного Сокілецького млину, що у Немирівському районі.

Степ під пісню «Шо з-пiд дуба» відомого українського етно-гурту «ДахаБраха».виконують дві танцюристки – Яна Лісова та Євгенія Дудник-Танасюк. На містку через рукав Південного Бугу моторошно ходити через дірки. Тому танок справедливо називають екстремальним. Дерев’яна конструкція витримала.   

Коментуючи відео, користувачі відмічали чудове поєднання пейзажу, костюмів та виконання степу. Як зазначила одна з коментаторів, вразив «індійського-африканський танок в українському виконанні». Судячи на кількість переглядів, дівчата досягли успіху.

Олеся Рудницька

28 жовтня, 2018