Заокеанські добродійники передали медобладнання одній з лікарень Вінниччини (ФОТО)

Новини Вінниці / Заокеанські добродійники передали медобладнання одній з лікарень Вінниччини (ФОТО)

Працівники Гніванської міської лікарні учора, 5 листопада, отримали вантаж з-за океану – контейнер з медичним обладнанням, яке допоможе обстежувати й лікувати їх пацієнтів. Його передала благодійна організація «International Headquarters» з США.

Працівники Гніванської міської лікарні учора, 5 листопада, отримали вантаж з-за океану – контейнер з медичним обладнанням, яке допоможе обстежувати й лікувати їх пацієнтів.

Його передала благодійна організація «International Headquarters» з США. Як повідомив Гніванський міський голова Володимир Кулешов, торік у США була підписана угода про співпрацю між Гніванською міською ОТГ, радником консула з питань культури та економічних зв’язків Анатолієм Кучером, а також з керівником БО «International Headquarters» В. Дугласом Джексоном.

«...На цей вантаж місцеві жителі очікували майже півтора роки. Дуже приємно,що на сьогодні триває взаємодія ОТГ з громадянами, які проживають за кордоном. Благодійна допомога вартістю близько мільйона доларів також включає обладнання для проведення магнітно-резонансної томографії, що сприятиме покращенню рівня медичних послуг в місцевій лікарні», – зазначив заступник голови Вінницької ОДА Олександр Крученюк.

Юрій Ярмощук

6 грудня, 2018