Замітання слідів. У Ладижині підліток «привласнив» на пляжі скутер і одразу ж його обміняв

Новини Вінниці / Замітання слідів. У Ладижині підліток «привласнив» на пляжі скутер і одразу ж його обміняв

Майже два місяці правоохоронці шукали скутер, викрадений на пляжі у Ладижині на Вінниччині. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, ще 11 червня до правоохоронців звернувся 36 - річний житель м.Ладижин, який повідомив про викрадення скутера «Хонда».

Майже два місяці правоохоронці шукали скутер, викрадений на пляжі у Ладижині на Вінниччині. Як повідомили у відділі комунікації поліції області, ще 11 червня до правоохоронців звернувся 36-річний житель міста, який повідомив про викрадення скутера «Хонда».

Як з’ясувалось, мопед чоловік залишив без нагляду на центральному міському пляжі.

«За словами начальника Ладижинського відділення поліції Віталія Деркача, 1 серпня працівники карного розшуку спільно з поліцейськими групи реагування  патрульної поліції зупинили транспортний засіб для перевірки документів. Під час  огляду скутера поліцейські з’ясували, що транспортний засіб перебуває у розшуку. Як пояснив водій, скутер йому не належить, він обмінявся транспортним засобом з неповнолітнім місцевим мешканцем», - повідомляють у поліції.

Правоохоронцям вдалося встановили особу правопорушника. Ним виявився 17-річний житель Ладижина. Наразі скутер поміщено на арештмайданчик. Слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження.