«Закрутка по-вінницькі»: понад двісті велосипедистів брали участь у стокілометровому марафоні

Новини Вінниці / «Закрутка по-вінницькі»: понад двісті велосипедистів брали участь у стокілометровому марафоні

Учора на Вінниччині відбувся масштабний спортивний захід «Закрутка по-вінницькі». Понад двісті велосипедистів, і не лише з Вінниччини, а й з інших областей, долучилися до цього виснажливого марафону та у супроводі байкерів та поліцейських здолали стокілометрову дистанцію.

Учора на Вінниччині відбувся масштабний спортивний захід «Закрутка по-вінницькі». Понад двісті велосипедистів, і не лише з Вінниччини, а й з інших областей, долучилися до цього виснажливого марафону та у супроводі байкерів та поліцейських здолали стокілометрову дистанцію. Маршрут пролягав територією Вінницького, Липовецького, Калинівського районів. Фінішували учасники у Вінниці.

На трасі можна було на якийсь час зупинитися, перепочити та підкріпитися – гарячим чаєм й канапками, про що подбали організатори. Але дехто з учасників не використовував таку можливість, прагнучи не втрачати дорогоцінний час та якнайшвидше дістатися фінішу.

До речі, переможець марафону здолав стокілометрову дистанцію трохи більше ніж за 2,5 години. Представниці прекрасної статі, що найшвидше дісталася фінішу, знадобилося на чверть години більше часу.
Фото з соцмереж.
 

Юрій Ярмощук

24 вересня, 2018