«Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО)

Попри широке різноманіття відпочинку у Вінниці, все більше людей віддають переваги тихому сімейному затишку, з розвагами для малечі та зонами відпочинку для дорослих. Таким поєднанням є заміська база відпочинку «Зачароване Озеро», що розташована у лісовій зоні серед дубів та сосен, і лише в 10 кілометрах від Вінниці.

Попри широке різноманіття відпочинку у Вінниці, все більше людей віддають переваги тихому сімейному затишку, з розвагами для малечі та зонами відпочинку для дорослих. Таким поєднанням є заміська база відпочинку «Зачароване Озеро», що розташована у лісовій зоні серед дубів та сосен, і лише в 10 кілометрах від Вінниці.

На просторій території закладу на відпочиваючих чекає великий безкоштовний паркінг, басейни, прокат квадроциклів, гіроскутерів, велосипедів, мініфутбольне поле, волейбольне, водне поло, вейкбординг на озері та чарівна природа, яка створює неповторну атмосферу для приємного відпочинку.

Охочі відпочивати не один день мають можливість забронювати чудовий екологічний дерев’яний будиночок, який дозволить ще більше зануритись в атмосферу затишку та спокою. Для гостей бази представлені шістнадцять номерів, що надають можливість проживання як на самоті, так і родиною з чотирьох осіб. Загальна вмістимість відпочиваючих у номерах будиночків становить 50 людей.

На території комплексу «Зачароване озеро» для відпочиваючих передбачені альтанки з мангалами. Вони є різними. Для великих компаній краще підійдуть альтанки місткості до 40 чоловік. Між іншим, цього цілком вистачить для проведення святкування дня народження чи просто гарного відпочинку від галасу міста з найближчими друзями та родиною.

Вартість оренди на день альтанки до 10 чоловік: 300 грн -  будні дні; 400 грн - вихідні дні. За детальнішою інформацією стосовно наявності вільних альтанок та уточнення ціни варто звертатись до адміністрації комплексу.

Дрова для мангалу із собою везти не потрібно. Їх можна придбати на місці. Комфорт для клієнта – це не пусті фрази. На території «Зачарованого озера» зачаровує не лише дивовижна подільська природа, але й рівень послуг.

Окремою «родзинкою» бази відпочинку є відпочинок біля води. Адже, на території комплексу працює три відкритих басейни – великий довжиною 25 метрів, дитячий, та басейн з гідромасажем.

Тут ви можете забути про всі турботи та відчути дорогоцінний смак відпочинку і спокою. Для більшого комфорту для відпочиваючих у басейновій зоні розташовані шезлонги, та  бар з прохолодними напоями.

Графік роботи аквазони «Зачарованого Озера»:

Літні басейни працюють з 10:00 до 21:00 щодня

Вартість відпочинку на території «Зачарованого Озера» біля басейнів:

для дорослих 200 грн.

для дітей (зріст до 140 см) - 150 грн.

діти до 2-х років – безкоштовно.

З понеділка по четверг діє знижка у розмірі 25%

Шезлонги входять у вартість (за наявності).

У «Зачарованому озері» зручно і приємно відпочивати не лише індивідуально, всією родиною, а й великими корпоративними компаніями до 200 осіб. А після проведеного дня на свіжому повітрі, насолоду доставить страви кухні ресторану, де готують тільки з найсвіжіших і якісних продуктів. Місцева кухня задовольнить навіть самого вибагливого гурмана.

Альтернативу міським розвагам представляє кінноспортивний клуб. Адже, вченими доведено, що спокійна прогулянка верхи рівноцінна спортивній ходьбі, а їзда галопом прирівнюється пробіжці, їзда на конях сприяє лікуванню ортопедичних захворювань та координації руху.

У школі верхової їзди «Зачароване озеро» можна взяти урок з інструктором. У клубі є манеж, 5 коней та поні. Година заняття з інструктором коштує 300 грн.,також існують  абонементи на 10 занять, які можна використати впродовж трьох місяців.

База відпочинку Зачароване Озеро пропонує вам також відвідати апітерапевтичний будиночок. Скористуючись цією пропозицією, ви не пожалкуєте, адже науково доведено, що бджолине біополе позитивно і допомагає відновлюванню біополя людини!

Такий заміський відпочинок неподалік Вінниці дозволяє забути про повсякденне міське життя з її проблемами і стресовими ситуаціями. Він доставить радість і дорослим, і дітям, а головне, подарує заряд бадьорості та гарного настрою на весь наступний робочий тиждень. І дуже часто побувавши на базі відпочинку «Зачароване Озеро», мешканці міст повертаються туди знову у складі великої компанії любителів заміського відпочинку на природі.

Як шукати «Зачароване Озеро»? В 10 км від Вінниці по Київській трасі,
300 метрів углиб лісу, в районі «піонерських таборів».

База відпочинку «Зачароване Озеро»
телефон:
067-195-97-04
066-000-22-22

https://zacharovane.vn.ua/

Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО) Новини Вінниці / «Зачароване Озеро» неподалік Вінниці – куточок затишку та розваг, відпочинку та смачної їжі (ФОТО, ВІДЕО)