Забив молотком: чоловіку, який у Вінниці жорстоко вбив родину з двома дітьми, оголосили про підозру

Новини Вінниці / Забив молотком: чоловіку, який у Вінниці жорстоко вбив родину з двома дітьми, оголосили про підозру

Сьогодні, 1 січня, затриманому вчора 30-річному вінничанину слідчими слідчого управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей, серед яких його матір, колишня дружина та син та донька. Чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Сьогодні, 1 січня, затриманому вчора 30-річному вінничанину слідчими слідчого управління поліції за процесуального керівництва прокуратури області оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства чотирьох людей, серед яких його матір, колишня дружина та син і донька. Чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Більше доби знадобилося  вінницьким поліцейським аби зібрати достатньо доказів для оголошення зловмиснику про підозру. 

Як розповіли у відділі комунікації обласної поліції, слідством відпрацьовувалися усі можливі версії трагедії, внаслідок якої загинула родина. Проведені слідчі та оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства – чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через  тривалий конфлікт. Рік тому подружжя розлучилося, матір зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були гарні відносини. Відтак, за попередньою інформацією слідства,  підозрюваний міг вбити рідних людей під час чергової сварки.

Наразі  підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Він надав інформацію слідству, де викинув молоток, яким завдавалися смертельні удари.  Поліцейські відшукали та вилучили знаряддя злочину.

Слідство клопотатиме в суді про обрання підозрюваному запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді взяття під варту.