За вбивство вінницького таксиста троє чоловіків проведуть у в’язниці від 13 до 15 років

Новини Вінниці / За вбивство вінницького таксиста троє чоловіків проведуть у в’язниці від 13 до 15 років

Немирівський районний суд виніс вирок трьом обвинуваченим у вбивстві вінницького таксиста, тіло якого знайшли ще у жовтні 2015 року поблизу с. Сальник Калинівського району. Всіх трьох визнано винним у вбивстві. Двом підсудним суд призначив позбавлення волі на строк 13 і 14 років із конфіскацією майна. Третій сяде до в'язниці на 15 років.

Немирівський районний суд виніс вирок трьом обвинуваченим у вбивстві вінницького таксиста, тіло якого знайшли ще у жовтні 2015 року поблизу с. Сальник Калинівського району. Всіх трьох визнано винним у вбивстві. Двом підсудним суд призначив позбавлення волі на строк 13 і 14 років із конфіскацією майна. Третій сяде до в'язниці на 15 років. Про це NaПарижі розповіли у канцелярії суду.

Нагадаємо, 28-річний таксист з Вінниці Віталій Коваль зник 5 жовтня 2015 року, вже 9-го правоохоронці знайшли у лісі прикрите гіллям тіло молодого хлопця. Причиною для вбивства чоловіка стала банальна жага наживи.

Троє молодиків, на той час віком 26, 24 та 21 років, скоїли напад на таксиста в районі вул. Київської у Вінниці. Зловмисники зв’язали та вивезли в ліс вінничанина, де задушили його. Вони забрали у жертви його цінні особисті речі та автомобіль «Ауді-100», який згодом продали за 20 тисяч гривень.