За тиждень з калинівського арсеналу вивезли майже 2 тис. боєприпасів, що не розірвалися під час вересневих вибухів у 2017 році

Новини Вінниці / За тиждень з калинівського арсеналу вивезли майже 2 тис. боєприпасів, що не розірвалися під час вересневих вибухів у 2017 році

На території Калинівського військового арсеналу продовжуються роботи з очищення та розмінування площі від залишків боєприпасів, що не розірвалися під час вересневих вибухів у 2017 році. Про це під час наради, 14 травня, розповів директор Департаменту цивільного захисту ОДА Сергій Вовченко.

На території Калинівського військового арсеналу продовжуються роботи з очищення та розмінування площі від залишків боєприпасів, що не розірвалися під час вересневих вибухів у 2017 році. Про це під час наради, 14 травня, розповів директор департаменту цивільного захисту Вінницької ОДА Сергій Вовченко.

За його словами, протягом минулого тижня на полігони до "іншої області" на утилізацію було вивезено 1 600 боєприпасів

«Розмінування території військового арсеналу проводять 60 саперів», - розповів Сергій Вовченко.          

Раніше NaПарижі повідомляв, що на калинівському арсеналі через спеку призупинили роботи з очищення і розмінування боєприпасів, які уціліли під час вибухів у вересні 2017 році.

Нагадаємо, боєприпаси із військового арсеналу, що під Калинівкою, утилізовуватимуть на полігонах Житомирщини.