За неналежне використання піротехніки на новорічно-різдвяні свята поліція притягнула до адмінвідповідальності майже три десятка вінничан

Новини Вінниці / За неналежне використання піротехніки на новорічно-різдвяні свята поліція притягнула до адмінвідповідальності майже три десятка вінничан

Новорічні та різдвяні свята на Вінниччині не обійшлися без феєрверків і петард. У цей період поліцейські виявили 7 порушень правил реалізації піротехнічних виробів. Крім того, 28 громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з використанням петард.

Новорічні та різдвяні свята на Вінниччині не обійшлися без феєрверків і петард. У цей період поліцейські виявили 7 порушень правил реалізації піротехнічних виробів. Крім того, 28 громадян притягнуто до адміністративної відповідальності за правопорушення, пов’язані з використанням петард.

Зокрема поліцейські склали 7 адміністративних протоколів за дрібне хуліганство на осіб, які в громадських місцях використовували петарди, що потенційно могло призвести до травмування людей.

Крім того, 13 громадян притягли до відповідальності за порушення тиші згідно ст.182 КУпАП.

До того ж, на 8 батьків складені адміністративні протоколи за невиконання обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП), через відсутність контролю та впливу на поведінку неповнолітніх, що призвело до вчинення ними дрібних порушень громадського порядку, пов’язаних з використанням петард.