За дві верби лісорубам-підпільникам доведеться сплатити чималу суму

Новини Вінниці / За дві верби лісорубам-підпільникам доведеться сплатити чималу суму

Поблизу села Мізяківська Слобідка, що на Калинівщині, двоє чоловіків незаконно зрізали дві товсті верби. Утім, використати деревину їм не вдасться, бо їх упіймала поліція. Тепер їм доведеться сплатити не лише штраф. Затримавши цих «лісорубів», правоохоронці повідомили, це трапилося 16 січня, екоінспекторам. Ті приїхали, зафіксували цей факт, а затим підрахували розмір збитків. За дві верби порушникам висунуто претензію на чималу суму. За ці кошти можна було б купити машину дров.

Поблизу села Мізяківська Слобідка, що на Калинівщині, двоє чоловіків незаконно зрізали дві товсті верби. Утім, використати деревину їм не вдасться, бо їх упіймала поліція. 

Тепер їм доведеться сплатити не лише штраф. Затримавши цих «лісорубів», правоохоронці повідомили, це трапилося 16 січня, екоінспекторам. Ті приїхали, зафіксували цей факт, а затим підрахували розмір збитків. За дві верби порушникам висунуто претензію на чималу суму. За ці кошти можна було б купити машину дров.

«...Порушників притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу та пред'явлено претензію на суму 6149 гривень 74 копійки», – повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Вінницькій області.

Як повідомляв NaПарижі, на Вінниччині невідомі незаконно зрізали понад півтисячі дерев, у екоінспекції підрахували збитки.

Юрій Ярмощук

21 січня, 2019