За добу на Вінниччині рятувальники гасили займання гаража та господарської будівлі

Новини Вінниці / За добу на Вінниччині рятувальники гасили займання гаража та господарської будівлі

На Вінниччині 26 листопада для рятувальників став досить «гарячим». Адже за добу бійці ДСНС боролись з вогнем у Вінниці – зайнявся гараж, у Липовецькому районі - горів сарай, та у Тиврівському районі – гасили займання соломи на відкритій території.

На Вінниччині 26 листопада для рятувальників став досить «гарячим» днем. Адже за добу бійці ДСНС боролись з вогнем у Вінниці – зайнявся гараж, у Липовецькому районі - горів сарай, та у Тиврівському районі – гасили займання соломи на відкритій території.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 26 жовтня надійшло повідомлення, що у Вінниці на вул.Пестеля сталася пожежа. Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що вогнем охоплено гараж на площі 40 кв.м. Завдяки злагодженим діям рятувальників вдалося запобігти розповсюдженню вогню на поряд розташовані будівлі. Пожежу було локалізовано о 01:08, а ліквідовано о 02:14. Причина пожежі встановлюється фахівцями.

Того ж дня, о 16:36 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що у с. Строїнці Тиврівського району на відкритій території горить солома. На момент прибуття бійців ДСНС вогнем було охоплено солому на площі близько 20 кв.м. О 18:00 пожежу локалізовано, а о 18:55 ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено 1,5 тонни соломи.

Також, 26 листопада могилів-подільські рятувальники ліквідували загоряння господарчої будівлі в с.Петрівка. Там, вогнем знищено металеву покрівлю будівлі на площі 18 кв.м та домашні речі.

В другому випадку ймовірна причина пожежі - необережність під час паління, в третьому - порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей. До ліквідації даних пожеж від ДСНС залучалося 13 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Ірина Заіковата

27 листопада, 2019