З вилами: у Тростянецькому районі місцевий «Ляшко» ледь не вбив правоохоронця

Новини Вінниці / З вилами: у Тростянецькому районі місцевий «Ляшко» ледь не вбив правоохоронця

Вночі 25 квітня до села Гордіївка Тростянецького району визвали поліцейського, аби той вгамував місцевого мешканця, який ходив по вулиці з вилами та сокирою. Самотужки впоратися з озброєним чоловіком дільничний не зміг. Місцевий «Ляшко» серйозно травмував представника влади.

Вночі 25 квітня до села Гордіївка Тростянецького району викликали поліцейського, аби той вгамував місцевого мешканця, який ходив по вулиці з вилами та сокирою. Самотужки впоратися з озброєним чоловіком дільничний не зміг. Місцевий «Ляшко» серйозно травмував представника влади.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, до села близько 1.30дільничного викликав сільський голова. Він пояснив, що 42-річний місцевий житель поводить себе агресивно та розгулює селом з сокирою та вилами у руках.

Дільничний приїхав на службовому авто та у формі. Перш за все він почав спілкуватися з місцевим мешканцем. Але той був радикально налаштований. Чоловік накинувся на правоохоронця, вилами травмував вухо та проколов щоку.

Фактично поліцейського врятували мешканці села, які стали свідками нападу. Разом вони здолали односельця та відібрали городній інструмент.

Що спричинило таку поведінку чоловіка наразі невідомо. Зовнішні ознаки сп’яніння немає, кров направлено на аналізи Вчинок людина пояснити не може.

Правопорушник затриманий відповідно до ст. 348 ККУ (посягання на життя працівника правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків). Йому загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Макс Мельник

25 квітня, 2019