З Гавришівки до Києва за 4 години. Не літаком – автобусом. До двох аеропортів пустили додаткові авіа-автобуси

Новини Вінниці / З Гавришівки до Києва за 4 години. Не літаком – автобусом. До двох аеропортів пустили додаткові авіа-автобуси

Для комфорту авіапасажирів, аеропорти "Вінниця" та "Бориспіль" поєднали автобусним сполученням. Отже, один раз на добу в обох напрямках пасажири без пересадок на інші види транспорту можуть дістатись в потрібну точку. Окремі квитки на нього купити не можна.

Для комфорту авіапасажирів, аеропорти "Вінниця" та "Бориспіль" поєднали автобусним сполученням. Отже, один раз на добу в обох напрямках пасажири без пересадок на інші види транспорту можуть дістатись в потрібну точку. Окремі квитки на нього не продають.

З 2 липня між аеропортами "Вінниця" та "Бориспіль" курсуватиме автобус, поїздка на якому вже є частиною авіаквитка, придбаного у авіакомпанії МАУ. У пошуку на сайті, при замовленні квитка можна обрати Вінницю як точку відправлення з пересадкою на літак у "Борисполі".

З Вінницького аеропорту автобус буде вирушати о 3:00, а прибуватиме до "Борисполя" о 7:00 ранку. З київського аеропорту автобусний рейс запланований на 20:25, час прибуття до аеропорту "Вінниця" — 00:25.

Нагадаємо, що із Барського шосе до аеропорту щоденно курсує міський автобус №33, де вартість поїздки - 5 гривень. Тобто, вінничани зможуть зекономити досить вагому суму коштів, яку необхідно було віддати за квитки до вокзалів Києва, а звідти на таксі чи спеціальний потяг до Борисполя.