З будинку жителя Козятина зникли долари й гривні. У крадіжці підозрюють 12-річного хлопчину

Новини Вінниці / З будинку жителя Козятина зникли долари й гривні. У крадіжці підозрюють 12-річного хлопчину

Днями житель Козятина, повернувшись додому, помітив, що одне з вікон хтось пошкодив – розбив скло. Зайшовши у помешкання, цей 46-річний чоловік з'ясував, що у нього були непрохані «гості».

Днями житель Козятина, повернувшись додому, помітив, що одне з вікон хтось пошкодив – розбив скло. Зайшовши у помешкання, цей 46-річний чоловік з'ясував, що у нього були непрохані «гості». Хтось поцупив 1,5 тисячі гривень та 115 доларів США. Крім того, зникла й музична колонка.

Постраждалий житель міста залізничників 14 листопада прийшов у поліцію й розповів про те, що сталося. Й за якийсь час оперативники вичислили й затримали підозрюваного. Ним був не рецидивіст, який пів життя провів у виправних установах, а 12-річний хлопчина, що мешкав у селі Іванківці. Щоправда, цей школяр раніше вже потрапляв у поле зору працівників поліції, й також за крадіжку.

Частину поцуплених грошей цей спритник витратив.

У відділі комунікації зазначили, що кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Як повідомляв NaПарижі, схожа пригода трапилася наприкінці вересня цього року у селі Жадани, що в Іллінецькому районі. З будинку одного з мешканців зникла чимало сума готівки. Головним підозрюваним у крадіжці став 14-річний мешканець цього села.
 

Юрій Ярмощук

19 листопада, 2018