З 5 по 15 липня у Експоцентрі ТПП триватиме художня виставка «Артгалера - 2018»

Новини Вінниці / З 5 по 15 липня у Експоцентрі ТПП триватиме художня виставка «Артгалера - 2018»

З 5 по 15 липня у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати проходитиме ХХІІ виставка образотворчого мистецтва «Артгалера - 2018». Традиційно вона відбувається двічі на рік: взимку і у літній час. На ній експонують живопис, графіку, скульптуру, твори декоративно-прикладного мистецтва місцевих художників і дитячих студій та шкіл. Тематика творів – вільна.

З 5 по 15 липня у Вінницькій торгово-промисловій палаті, а саме в «Експоцентрі», проходитиме ХХІІ виставка образотворчого мистецтва «Артгалера - 2018». Традиційно вона відбувається двічі на рік: взимку і у літній час.

На ній експонують живопис, графіку, скульптуру, твори декоративно-прикладного мистецтва місцевих художників і дитячих студій та шкіл. Тематика творів – вільна.

За словами організаторів виставки, до експонування допускаються як професійні, так і аматорські роботи. Щороку відбір творів проводиться виставкової комісією, до складу якої входять відомі та заслужені вінницькі художники і мистецтвознавці. До відбору допускаються лише твори мистецтва, які художники виконали за останній період.

Адреса «Експоцентру» Вінницької торгово-промислової палати: м. Вінниця, вул.Соборна, 68.

Виставка відчинена з 10 до 18 години.

Вхід – безкоштовний.