З 2015 року без директора: Вінницька облрада знову намагається знайти керівника у Вінницьке училище культури і мистецтв ім. Леонтовича

Новини Вінниці / З 2015 року без директора: Вінницька облрада знову намагається знайти керівника у Вінницьке училище культури і мистецтв ім. Леонтовича

На Вінниччині ніяк не можуть знайти керівника у навчальний заклад, що носить ім'я Миколи Леонтовича. Попередні конкурси, а їх щонайменше було чотири, Вінницької облради на заміщення посади директора комунального навчального закладу «Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича» завершилися «нульовим» результатом.Бажаючих очолити училище не знайшлося.

На Вінниччині ніяк не можуть знайти керівника у навчальний заклад, що носить ім'я Миколи Леонтовича. Попередні конкурси, а їх щонайменше було чотири, Вінницької облради на заміщення посади директора комунального навчального закладу «Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича» завершилися «нульовим» результатом. Бажаючих очолити училище не знайшлося.

Вакантною посада керівника є з 2015 року, коли Станіслав Городинський став начальником управління культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації.

Депутати облради у вівторок, 4 грудня, під час позачергової сесії ухвалили рішення про оголошення чергового конкурсу на заміщення посади директора комунального вищого навчального закладу «Вінницьке училище культури і мистецтв ім. М. Д. Леонтовича».

Оголошення про нього потрібно розміститив газеті «Освіта України» та на сайтах ради та навчального закладу.

Стати директором училища, яке носить ім'я автора всесвітньо відомого «Щедрика», можуть громадяни України, які вільно володіють державною мовою, мають повну вищу освіту, стаж педагогічної роботи на посадах педагогічних (науково-педагогічних) працівників у вищих навчальних закладах відповідного профілю не менше як 10 років. Крім того, кандидати мають бути не судимі.

Чи захоче хтось цього разу стати керівником училища, покаже час...