Які вінницькі вулиці незабаром перекриють?

Новини Вінниці / Які вінницькі вулиці незабаром перекриють?

У багатьох містах у літню пору тривають ремонтні роботи. Через це певною мірою доводиться обмежувати рух автомобільного й пасажирського транспорту.

У багатьох містах у літню пору тривають ремонтні роботи. Через це певною мірою доводиться обмежувати рух автомобільного й пасажирського транспорту. У нашому місті цього року «рекордсменом» став Київський міст, де неодноразово перекривали рух. Як повідомляв NaПарижі, з наступної середи, 15 серпня, рух транспорту там буде знову повністю перекрито. А скасують це обмеження аж 24 серпня.

Завтра ж, 13 серпня, буде перекрито рух транспорту навпроти будинку №15, що на вул. Гоголя. Обмеження діятиме до 15 серпня.

А з 16 серпня по 1 вересня буде обмежено рух приватного транспорту на вул. Хлібній – від вул. Гоголя до будинку №20 на вул. Хлібній; з 14 по 28 серпня – на вул. Д. Нечая – від будинку №166 до будинку № 180.

Крім того, як повідомляється на сайті Вінницької міськради, до 10 вересня буде обмежено рух автотранспорту на вул. Замостянській – від вул. П. Запорожця до проспекту Коцюбинського. 
 

Юрій Ярмощук

12 серпня, 2018