Які цікавинки та розваги підготували до Дня міста у Жмеринці?

Новини Вінниці / Які цікавинки та розваги підготували до Дня міста у Жмеринці?

До святкування Дня міста Жмеринка, яке пройде 3 серпня, місцевою радою було заплановано безліч розваг як для дорослий так і для дітей. До речі, для наймолодших у місті збудують ще один дитячий майданчик

До святкування Дня міста Жмеринка, яке пройде 3 серпня, місцевою радою було заплановано безліч розваг як для дорослий так і для дітей. До речі, для наймолодших у місті збудують ще один дитячий майданчик.

Як повідомляють на сайті Жмеринка Сіty, 3 і 4 серпня з нагоди 116-ї річниці з Дня заснування Жмеринки відбудеться ряд цікавих заходів та подій. Так, для жмеринчан співатиме зірка Євробачення – Alyosha. Також у місті вперше проведуть чемпіонат зі спідкубінгу.

Перший міський чемпіонат зі спідкубінгу відбудеться 3 серпня на центральній площі міста. О 15.30 розпочнеться реєстрація учасників, яка завершиться о 16.45. Чемпіонат стартує о 17:00. Змагання будуть проходити в основній дисципліні – кубік Рубіка 3×3 та двох додаткових – кубік Рубіка 2×2 та пірамідка.
Кожен учасник додаткових дисциплін повинен мати при собі пірамідку або кубік Рубіка 2×2 (в залежності від участі у певній дисципліні).

Основні положення чемпіонату:
1. Розбивка на вікові групи (кубік Рубіка 3×3) відбудеться після завершення реєстрації учасників 3.08.2019р.
2. Змагання у додаткових дисциплінах пройдуть в абсолютній віковій групі.
3. Переможець буде визначатися з середнього результату трьох або п'яти спроб, в залежності від кількості зареєстрованих учасників.
4. Змагання проводяться тільки серед жмеринчан. 
Додаткова інформація за тел. 067-430-94-48 В'ячеслав.

Також обіцяють встановити сучасний майданчик для дітей – із елементами для розваг та спортивного розвитку у дворі по вулиці Київська, 1. Будівництво вже розпочато. Згідно проекту тут облаштують гірку-спуск з різними елементами, карусель, гойдалку-балансир і подвійну гойдалку. Окремо розмістять спортивний майданчик із драбинками, 2 вуличні тренажери і повітряний «Ходок».

Відомо, що замовником робіт виступило управління житлово-комунального господарства Жмеринської міської ради. Виконавець – ТОВ «Європарк Поділля».

Виконавці обіцяють завершити роботи до Дня міста.