Яке покарання загрожує водію, що «бетонував» дорогу у Вінниці?

Новини Вінниці / Яке покарання загрожує водію, що «бетонував» дорогу у Вінниці?

Учора камери спостереження зафіксували, що на вулиці Київській у Вінниці з вантажівки Iveco вилився на дорогу бетон. Водій не звернув увагу на те, що допустив забруднення дорожнього покриття, та поїхав за своїм маршрутом.

Учора камери спостереження зафіксували, що на вулиці Київській у Вінниці з вантажівки Iveco вилився на дорогу бетон. Водій не звернув увагу на те, що допустив забруднення дорожнього покриття, та поїхав за своїм маршрутом. Можливо, не помітив. Утім, на це відразу звернули увагу чергові Ситуаційного центру. 

Згаданий бетоновоз за якийсь час екіпаж патрульних виявив та зупинив на вулиці Гонти. 

«На водія інспектори склали протокол за ст. 139 КУпАП (Пошкодження автомобільних доріг, вулиць, дорожніх споруд, залізничних переїздів і технічних засобів регулювання дорожнього руху, створення перешкод для руху та невжиття необхідних заходів щодо їх усунення)», – повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.

Яке покарання йому загрожує? Суд може оштрафувати цього водія на 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Або призначити до 40 годин громадських робіт. Можливо, наступного разу він пильніше стежитиме за тим, щоб бетон не потрапляв на дорогу.


 

Юрій Ярмощук

10 жовтня, 2018