Як у Всесвітній день кота на Вінниччині рятували пухнастого «альпініста» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Як у Всесвітній день кота на Вінниччині рятували пухнастого «альпініста» (ВІДЕО)

Учора, 8 серпня, відзначався Всесвітній день кішок. Так співпало, що своє свято один пухнастий мешканець Могилева-Подільського вирішив «відзначити» на високому дереві. Вдершись туди, як це часто трапляється, на землю спуститися самотужки не міг. Тож почав гучно голосити, привертаючи увагу тамтешніх мешканців. Ті звернулися по-допомогу до рятувальників.

Учора, 8 серпня, відзначався Всесвітній день кішок й котів. Так співпало, що своє свято один пухнастий мешканець Могилева-Подільського вирішив «відзначити» на високому дереві. Вдершись туди, як це часто трапляється, на землю спуститися самотужки не міг. Тож почав гучно голосити, привертаючи увагу тамтешніх мешканців. Ті звернулися по-допомогу до рятувальників.

Боєць ДСНС піднявся по висувній драбині на верхівку й зняв кота. Щоправда, вийшло це у нього не так, як «планувалося»: пухнастого довелося тримати чи то за хвоста, чи за задні лапи. Але найголовніше, що життя тварини було врятоване.

Як рятували пухнастого «альпініста» - дивіться на відео, що було оприлюднено на сторінці у Facebook ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Юрій Ярмощук

9 серпня, 2018