Як у Вінниці кандидат у президенти рекламував себе і… магазин однопартійця

Новини Вінниці / Як у Вінниці кандидат у президенти рекламував себе і… магазин однопартійця

8 березня на Вінниччині з агітаційною поїздкою побував кандидат у президенти Руслан Кошулинський. Він, зокрема, зустрічався із виборцями у Шаргороді та Бару.

На Вінниччині 8 березня з агітаційною поїздкою побував кандидат у президенти Руслан Кошулинський. Він, зокрема, зустрічався із виборцями у Шаргороді та Бару.

А в обласному центрі "свободівці", схоже, вирішили "позбавити життя одразу двох зайців" - прорекламувати не лише свого кандидата, а й - бізнес свого однопартійця, адже тут Руслан Кошулинський виступав із порога магазину побутової техніки, що, як відомо, належить депутату міськради від «Свободи» Володимиру Базелюку. Хоча поруч є набагато більша і зручніша площа біля пам’ятника Коцюбинському, не кажучи вже про локації у центрі міста...

   

     

На площі перед магазином поставили агітнамет, де роздавали календарики, наліпки із портретом кандидата та одразу кілька останніх номерів «свободівської» партійної газети. Як «майданчики» для агітації використали навіть велосипеди та дерева…

«Майбутній президент», як називають Руслана Кошулинського його прихильники, розповідав вінничанам, які прийшли на площу перед магазином, як він змінюватиме їхнє життя на краще, долатиме олігархат, повертатиме людей додому із заробітків тощо.

А коли дійшла черга запитань, Руслану Кошулинському вручили лист, у якому детально описана відома вже історія про те, як влада у Вінниці «викрала» Шевченка. Невідомо, щоправда, чи є там згадка про активного «співучасника» тієї «крадіжки» свободівця Володимира Базелюка… Зрештою, активістка, яка передавала лист, каже, що вручає такі ж ледь не всім кандидатам, які приїжджають до Вінниці.

Запитували Руслана Кошулинського також про те, як закінчити війну. На це він відповів, що «формула непроста»:  

«Потрібні потужні Збройні Сили, залучаємо Америку і Британію. Потрібен тиск на Москву, бо ті, що тиснуть з Європи, щось не дуже тиснуть, або дуже не тиснуть. Заробляємо гроші, усуваємо олігархів, бо якщо не заробимо грошей, нічого не купимо. Один танк коштує 3 мільйони доларів – наш, харківського виробництва…»

Дуже дякував кандидат за запитання про те, чи зможе він не брати до влади своїх кумів, сватів та братів. Каже, що до влади, коли він стане президентом, можна буде потрапити тільки через відкритий конкурс та детектор брехні...  

Сергій Маламура

9 березня, 2019