Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)

Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)

Не так давно у Вінниці відкрилась нова піцерія львівського бренду LА П'єц, яка встигла привернути до себе увагу вінничан різноманітними акціями та розіграшами. Одна з них привернула увагу й колективу сайту NаПарижі. А саме розшук 100 доларів у центрі міста.

Нещодавно у Вінниці відкрилась нова піцерія львівського бренду  П'єц, яка встигла привернути до себе увагу вінничан різноманітними акціями та розіграшами. Одна з них зацікавила й колектив NаПарижі. А саме пошуки 100-доларової купюри у центрі міста.

Поблизу водонапірної вежі на Європейській площі 11 грудня об 19:00 вінничани побачили досить не звичну «демонстрацію». Троє молодих людей у жовтому зібрали навколо себе близько 200 підлітків та студентів, які не дивлячись на холод, очікували підказку, де саме можна отримати «халяву» у 100 доларів. Точніше пляшку з банкнотою.

Як тільки у Intagram з’явилась та сама «історія»-пізсказка молодь вмить розбіглась хто куди. Та вже менше ніж через 10 хвилин завітну пляшку було знайдено. Але не обійшлось й без конфузів. Переможниця не мала при собі паспорта - а це було головною умовою конкурсу. Тому дівчині дали 10 хвилин на те, аби його підвезли. Пощастило, документ дівчині "знайшли". 

Після оголошення переможниці на площі влаштували традиційні танці, за участь у яких роздавали шматочки піци. Охочих поїсти виявилося стільки, що колективу закладу довелось додатково підвозити піци.

Як розповідає організаторка розшуку «скарбів» Галя Семків, так як грудень визнаний місяцем благодійності, їх колектив намагається створювати безліч заходів, під час яких кожен зможе передати у світ часточку добра і тепла своєї душі. Тому П'єц постійно влаштовує досить не звичні акції, одна з яких саме стала пошуком 100 баксів, та благодійний аукціон побачень, що проходить у мережі Facebook. Відомо, що усі виручені з аукціону гроші підуть на придбання новорічних подарунків діткам з дитячих будинків.

Нагадаємо, що у Вінниці містяни неодноразово приймали участь у таких акціях як  – 100 безкоштовних піц за звичайні обійми, безкоштовних кінопоказах, вечірках, дискотеках, та розшуку по місту сертифікатів на безкоштовну піцу. Мабуть, саме завдяки своїй відкритості та щирості, львів’яни за два роки встигли "розширитись" не лише у Львові, а й вийти на ринок послуг доставки їжі у Вінниці та у Івано-Франківську. Матеріал не є рекламним, якщо комусь цікаво.   

Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)Новини Вінниці / Як у Вінниці 100 доларів шукали? Переможниця ледь не залишилася без призу (ФОТО)
Ірина Заіковата

12 грудня, 2019