Як у санаторії «Авангард» рятували кота (ФОТО)

Новини Вінниці / Як у санаторії «Авангард» рятували кота (ФОТО)

Учора увагу пацієнтів та працівників санаторію «Авангард», що у Немирові, привернув кіт, який гучно волав на одній з алей цього оздоровчого закладу. Пухнастий лише з йому відомих причин вдерся на високе дерево, спуститися ж на землю не зміг.

І хоча такі житейські пригоди трапляються нерідко, тим не менш про них варто розповідати. Оскільки вони вкотре нагадують про те, що тварини часто потрапляють в халепу й ніяк не можуть обійтися без людської допомоги.

Учора, 7 листопада, увагу пацієнтів та працівників санаторію «Авангард», що у Немирові, привернув кіт, який гучно волав на одній з алей цього оздоровчого закладу. Пухнастий лише з йому відомих причин вдерся на високе дерево, спуститися ж на землю не зміг. 

Допомогли йому у цій складній ситуації тамтешні рятувальники, які від працівників санаторію дізналися про пухнастого «альпініста».

Як з'ясувалося, кіт тривалий час просидів на семиметровій висоті. Одному з бійців довелося піднятися по драбині, схопити чотирилапого та спустити на землю. А за мить «висотник» зник у кущах...

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Як повідомляв  NaПарижі, у Іллінецькому районі врятували чорногуза, який заплутався у гіллі високого дерева.

Юрій Ярмощук

8 листопада, 2018