Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)

Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)

Сьогодні, 13 січня,перебуваючи на Вінниччині президент Петро Порошенко відвідав всеукраїнське свято сатири і гумору імені Руданського, яке щорічно проводиться у Калинівці. Цьогоріч дійсто присвячене 185–й річниці від дня народження талановитого українського поета, фольклориста, перекладача, лікаря, громадського діяча Степана Руданського, який народився у селі Хомутинці Калинівського району.

Сьогодні, 13 січня, перебуваючи на Вінниччині президент Петро Порошенко відвідав всеукраїнське свято сатири і гумору імені Руданського, яке щорічно проводиться у Калинівці. Цьогоріч дійство присвячене 185–й річниці від дня народження талановитого українського поета, фольклориста, перекладача, лікаря, громадського діяча Степана Руданського, який народився у селі Хомутинці Калинівського району.

Глава держави поспілкувався з місцевими мешканцями та гостями свята. Петро Порошенко привітав всіх з новорічними та різдвяними святами, відзначивши, що цьогоріч вони особливі, адже українська православна церква отримала довгоочікуваний Томос.

У програмі свята — вручення премії імені Степана Руданського, конкурси, розваги, сільгоспвиробники району реалізовуватимуть свою продукцію. Відбулася і вже традиційна виставка кролів та птиці.

Перед калинівчанами протягом дня виступатимуть творчі колективи та гумористи з Вінницької, Київської, Тернопільської та Хмельницької областей. Зокрема, на святі виступлять відомі багатьом гумористи Микола Базів, Борис Герус, театр пісні з Кам’янця-Подільського «Пісенне мереживо», переможці районного та обласного конкурсу читців гумору імені Степана Руданського.

Святкування днів сатири і гумору у Калинівському районі проводиться з січня 1981 року. Започатковане воно було як районне, згодом стало обласним і вже вісім років як набуло статусу всеукраїнського.

Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)Новини Вінниці / Як Порошенко на Вінниччині гостював на всеукраїнському святі сатири і гумору імені Руданського (ФОТО)