Як букмекери оцінюють шанси Порошенка і Зеленського перемогти на Вінниччині

Новини Вінниці / Як букмекери оцінюють шанси Порошенка і Зеленського перемогти на Вінниччині

Поки ЦВК приймає від окружних комісій оригінали протоколів, щоб остаточно підбити підсумки першого туру президентських виборів і оголосити призначення другого, букмекери не гають часу і вже приймають ставки на потенційних переможців кампанії. При цьому ставити можна й в розрізі регіонів, в тому числі Вінницької області.

Поки ЦВК приймає від окружних комісій оригінали протоколів, щоб остаточно підбити підсумки першого туру президентських виборів і оголосити призначення другого, букмекери не гають часу і вже приймають ставки на потенційних переможців кампанії. При цьому ставити можна й в розрізі регіонів, в тому числі Вінницької області. Отже які рейтинги кандидатів серед вінничан?

Чомусь жоден із трьох найвідоміших в Україні букмекерських онлайн-майданчиків не надто вірить у перемогу Петра Порошенка. Тобто, якщо поставити гроші на чинного президента і він знову стане главою держави, можна непогано заробити.

Так, компанія «Favorit Sport» наразі пропонує такі коефіцієнти: Володимир Зеленський – 1.35, Петро Порошенко – 2,95.

Дещо більше букмекери цієї компанії вірять у перемогу Петра Порошенка на Вінниччині. Ставки на те, що тут більше голосів набере Володимир Зеленський, приймаються пі коефіцієнт 1,70. Хто вважає, що Порошенко випередить Зеленського в нашій області, зможе зібрати у 2,08 раза більше грошей, ніж поставить. Якщо, звісно, такий прогноз збудеться.

«PariMatch» на перемогу Володимира Зеленського пропонує коефіцієнт 1,35; на Петра Порошенка – 3,10. Тобто, тим, хто впевнений у перемозі нинішнього президента, краще ставити саме тут – сума виграшу буде більшою.

  

При цьому у Вінницькій області шанси обох кандидатів однакові, вважають у «PariMatch», тому коефіцієнти на лідерство в регіоні також однакові – по 1,87.

Найбільший коефіцієнт на перемогу Порошенка, а відтак – найменший на Зеленського пропонує компанія Bwin: 3.40 і 1.28 відповідно.

На перемогу в окремих регіонах тут ставки, поки що, не приймаються. Але, вочевидь, все ще попереду Тим більше, що коефіцієнти на політичні події, як і на спортивні постійно змінюються - в залежності від різних факторів.