«Ягуарівці» з Вінниччини отримали Кубок Героїв футбольної Ліги учасників АТО

Новини Вінниці / «Ягуарівці» з Вінниччини отримали Кубок Героїв футбольної Ліги учасників АТО

Шостий сезон боротьби за перехідний Кубок Героїв АТО футбольної Ліги учасників АТО завершився перемогою футболістів-нацгвардійців з Вінниччині. Команда «Ягуар» у запеклій боротьбі перемогла збірна Донецького гарнізону ЗСУ «ДонОВК».

Шостий сезон боротьби за перехідний Кубок Героїв АТО футбольної Ліги учасників АТО завершився перемогою футболістів-нацгвардійців з Вінниччині. Команда «Ягуар» у запеклій боротьбі перемогла збірна Донецького гарнізону ЗСУ «ДонОВК».

Про це йдеться на сторінці спільноти Військова частина 3028 Національної гвардії України у Facebоok.

«Ягуарівці» вийшли на поле у формі жовто-чорної кольорової гами, яка відповідає забарвленню ягуарів у природі.

Гвардійська команда із Калинівки – регулярний учасник вирішальних протистоянь Кубка АТО у фіналі Обидві команди (тобто «Ягуар» та «ДонОВК») у фінальному етапі змагань вже отримали по 3 перемоги. Символічно, що у фінал вийшли чинні «срібні» та «бронзові» призери попередньго сезону.

Героєм матчу став Степан Миколаєвич, який забив 2 голи сьогоднішнього поєдинку на 29-й та 31-й хвилинах першого тайму, а ще один гол маріупольська збірна поцілила у власні ворота. Проявив свої навички на висоті й голкіпер калинівської команди, відбивши дуже небезпечний м’яч маріупольців у ворота. Далі взяттям воріт виділився Іван Стахович, утвердивши беззаперечну перемогу «Ягуара» рахунком 4:2 на 61-й хвилині матчу. Цей розклад став остаточним до кінця 90-хвилинного матчу і команда калинівського полку стала тріумфатором 2020 року», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що кращим гравцем нинішнього сезону теж визнано нацгвардійця з Вінниччини. Ним став «ягуарівець» Олександр Рябчук. Він розповів, що кманда 5 років йшла до перемоги.

Нагадаємо, що організатором та засновником цих змагань, як і чемпіонату України серед команд Ліги учасників АТО на Кубок Героїв АТО та змагань на Кубок Об’єднаних Сил, уже традиційно виступила Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «Українці-Разом!».

В нинішньому році фінал відбувався 14 жовтня, на День захисника України, на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського. Кожну матчеву зустріч футболісти розпочинали із хвилини мовчання за загиблими.