Взято під варту вінничанку, яка зі зброєю напала на лікарку в стоматкабінеті

Новини Вінниці / Взято під варту вінничанку, яка зі зброєю напала на лікарку в стоматкабінеті

Залишаються не з’ясованими обставини, які спонукали 48-річну жительку передмістя Вінниці зі сокирою та пістолетом погрожували вбивством співробітниці місцевого стоматологічного кабінету. Наразі відомо, що жінку взято під варту. Вінницькі слідчі вважають, що потрібно проведення психолого-психіатричної експертизи.

Залишаються не з’ясованими обставини, які спонукали 48-річну жительку передмістя Вінниці зі сокирою та пістолетом погрожувати вбивством співробітниці місцевого стоматологічного кабінету. Наразі відомо, що жінку взято під варту. Вінницькі слідчі вважають, що потрібне проведення психолого-психіатричної експертизи.

Нагадаємо, NaПарижі писав про дивну поведінку вінничанки. Вдень 18 липня у селі Агрономічне, що поруч з Вінницею, жінка з пістолетом та сокирою напала на лікарку у приміщенні стоматкабінету.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, на лінію 102 звернулися селяни, які почули постріли у медзакладі. Першими на місце прибули співробітники поліції охорони. Але вони лише затримали озброєну жінку.

Пізніше з’ясувалося, що агресивно налаштована жінка увірвалася до стоматкабінету і почала стріляти. Навіть поранила співробітницю. Але постраждалій вдалося закритися у приміщенні. Тоді нападниця почала сокирою ламати двері. Поки відбувався «штурм», постраждала через вікно на другому поверсі залишила приміщення.

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.15 ч. 1. ст. 115 КК України (замах на вбивство), що передбачає до 15 років позбавлення волі.   

Що спонукало нападницю на «штурм» наразі невідомо, вона й досі відмовляється пояснювати свої дії. Є припущення, що у жінки існують певні психічні розлади. Принаймні лікарка, запевняє, що не знайома із затриманою.

Олег Верлан

25 липня, 2019