Винник у Крижополі: найпопулярнішу зірку для концерту завезуть у подільську глибинку

Новини Вінниці / Винник у Крижополі: найпопулярнішу зірку для концерту завезуть у подільську глибинку

Непересічною подією для Вінниччини має стати концерт «зірки естради №1» Олега Винника. Під брендом однієї з партій жіночого улюбленця привезуть у Крижопіль. Вхід на концерт гостя для всіх бажаючих обіцяють безкоштовним.

Непересічною подією для Вінниччини має стати концерт «зірки естради №1» Олега Винника. Під брендом однієї з партій жіночого улюбленця привезуть у Крижопіль. Вхід на вечірній концерт гостя для всіх бажаючих обіцяють безкоштовним.

Передвиборчій процес – шанс для маленьких містечок побачити «зірок» не по телевізору. Разом з Михайлом Поплавським до Крижополя приїде Олег Винник. Кажуть, автобуси на 11 липня вже бронюють навіть з Могильова-Подільського.

До прийому зірки 9-тисячний райцентр мають причепурити. Місцевий стадіон «Колос» вмістить кілька тисяч прихильників таланту співака, а також море квітів.

Звісно, можна глузувати з Винника у Крижополі. Приміром останній тур Україною «Роксолана» розрахований на виступи лише у обласних центрах, а квитки на концерт коштують від 350 гривень, як у Рівному на 8 червня. В інших містах дорожче.

В подільській глибинці виконавець ліричних пісень співатиме задарма. Правда, окрім співу глядачам запропонують «підтримати партію». Заради співу Винника наші люди готові поклястися в любові не тільки йому, а й будь-якій політичній силі.

Нагадаємо, до президентських виборів у мережі активно обговорювалася можливість висування Винника кандидатом. Експерти запевняли, що з появою його у бюлетені питання з вибором було б закрито. За популярністю Олегу немає рівних в Україні. Але співак відмовився балотуватися. Тепер його умовили трохи поспівати «за партію».  

Олег Верлан

7 липня, 2019