Викрадення жінки у Хмільнику. Замовником вважають батька жертви

Новини Вінниці / Викрадення жінки у Хмільнику. Замовником вважають батька жертви

Біля одного з санаторіїв Хмільника 3 лютого троє чоловіків, застосувавши силу, «викрали» 27-річну львів’янку. На відміну від сценарію стрічки «Кавказська полонянка», за версією вінницьких правоохоронців, до злочину має відношення 62-річний батько жінки.

Біля одного зі санаторіїв Хмільника 3 лютого троє чоловіків, застосувавши силу, «викрали» 27-річну львів’янку. На відміну від сценарію стрічки «Кавказська полонянка», за версією вінницьких правоохоронців, до злочину має відношення 62-річний батько жінки.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, поліції про інцидент на околиці Хмільника розповів чоловік, який відпочиває у санаторії. Він зазначив, що його цивільну дружину силоміць заштовхали у автівку Volkswagen Б-4 на іноземній реєстрації троє незнайомців. Машина зникла у невідомому напрямку разом з жінкою.

Правоохоронці оголосили план «Перехват» та передали орієнтування підрозділам сусідніх районів та областей. За кілька годин іномарку з трьома чоловіками та жінкою зупинили у Летичіві Хмельницькій області.

Під час перевірки документів з’ясувалося, що чоловіки - зі Львова і Черкаської області. Двоє з трьох раніше мали судимості. Саме вони відібрали сумку з мобільником у своєї жертви, аби вона не могла повідомити про місце перебування.

Допити дозволили швидко вийти на слід замовника. Організатором викрадення у поліції вважають батька викраденої. Нібито у родині давно триває сімейний конфлікт, і це спонукало його на протизаконні дії. Можна припустити, що пенсіонеру не подобалися певні дії доньки, можливо, і вибір пари.  

Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), що передбачає обмеження або позбавленням волі на строк до 5 років. Наразі усі четверо підозрюваних поміщені до ізолятора тимчасового утримання. Автомобіль знаходиться на арештмайданчику.

Макс Мельник

4 лютого, 2019