Викрадення камери відеонагляду з директорського кабінету: на Вінниччині винесено вирок "хронічному" крадію

Новини Вінниці / Викрадення камери відеонагляду з директорського кабінету: на Вінниччині винесено вирок "хронічному" крадію

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області призначив покарання рецидивісту. Його засуджено до 3,6 років позбавлення волі. Доказано провину чоловіка у викраденні камери відеонагляду та комп’ютера з кабінету директора місцевого аграрного ліцею.

Мурованокуриловецький районний суд Вінницької області призначив покарання рецидивісту. Його засуджено до 3,6 року позбавлення волі. Доведено провину чоловіка у викраденні камери відеонагляду та комп’ютера з кабінету директора місцевого аграрного ліцею.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, злодій завдав збитків Михайловецькому професійному аграрному ліцею на суму понад 15 тисяч гривень.

Близько четвертої години ранку 15 червня 2019 року була скоєна крадіжка. Через кватирку у кабінет директора ліцею заліз чоловік і виніс звідти техніку. Коли вранці співробітники почали обстежувати приміщення закладу, то виявили, що зловмисник також обікрав учнівську їдальню, куди потрапив шляхом пошкодження віконної рами.

Оперативники майже одразу встановили особу та затримали підозрюваного у вчиненні цього злочину. Ним виявився 30-річний неодноразово судимий за крадіжки місцевий житель.

Як з’ясувалось, затриманий – колишній учень цього навчального закладу, і обкрадає ліцей не вперше. Викрадену комп’ютерну техніку він здав у ломбард. Харчі, мабуть, з’їв. Чоловік визнав, що побував в «альма матер» вночі та пішов не з порожніми руками.

Судом його визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка).

Макс Мельник

30 жовтня, 2019