Вибори по-борівськи: на Вінниччині у дільничній комісії заздалегідь підписали протоколи. Голові комісії стало погано (ФОТО)

Новини Вінниці / Вибори по-борівськи: на Вінниччині у дільничній комісії заздалегідь підписали протоколи. Голові комісії стало погано (ФОТО)

В селі Борівка Чернівецького району Вінницької області члени виборчої дільниці № 051298 заздалегідь заповнили протоколи і підписали їх. Деяких підписантів вже навіть немає на дільниці. Свою місію виконали… Про це йдеться на Facebook «Української стратегії».

В селі Борівка Чернівецького району Вінницької області члени виборчої дільниці № 051298 заздалегідь заповнили протоколи і підписали їх. Деяких підписантів вже навіть немає на дільниці. Свою місію виконали…

Про це йдеться на Facebook «Української стратегії». Наразі на дільницю викликано поліцію для складання заяви про порушення виборчого законодавства. Голова комісії швидко занедужала. Після виявлення факту їй стало погано. 

Судячи з підходу очільників борівської дільниці, головне вчасно все підготувати. Дивно, що ще не вписано результати волевиявлення. Хоча ж не вечір…

Новини Вінниці / Вибори по-борівськи: на Вінниччині у дільничній комісії заздалегідь підписали протоколи. Голові комісії стало погано (ФОТО)Новини Вінниці / Вибори по-борівськи: на Вінниччині у дільничній комісії заздалегідь підписали протоколи. Голові комісії стало погано (ФОТО)Новини Вінниці / Вибори по-борівськи: на Вінниччині у дільничній комісії заздалегідь підписали протоколи. Голові комісії стало погано (ФОТО)
Макс Мельник

21 липня, 2019