Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!

Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!

Уже скоро Вінницю чекає ураган емоцій і найяскравіших вражень! Улюбленці публіки – оркестр PRIME Orchestra, що зарядив своєю енергією мільйони і якому просто немає рівних в Україні у виконанні світових хітів, цієї осені відзначають своє п'ятиріччя.

Уже скоро Вінницю чекає ураган емоцій і найяскравіших вражень! Улюбленці публіки – оркестр PRIME Orchestra, що зарядив своєю енергією мільйони і якому просто немає рівних в Україні у виконанні світових хітів, цієї осені відзначають своє п'ятиріччя.

У рамках грандіозного ювілейного туру PRIME Orchestra їдуть у Вінницю.

24 листопада в 19.00 у Будинку офіцерів нас чекає незабутнє свято музики та грандіозного шоу!

Адже у святкову програму із циклу «Світові хіти» увійшли найкращі й найбільш улюблені глядачами композиції, зіграні оркестром за 5 років, в оновленому варіанті, а також нові приголомшливі версії хітів, які ще не виконувалися оркестром!

PRIME Orchestra вразять ще більш масштабним і яскравим шоу, сучасними саунд-технологіями, епатажними костюмами, унікальними аранжуваннями, фірмовим потужним живим звучанням, а також гумором, харизматичним вокалом, спецефектами і, звичайно ж, ураганом емоцій!

 

PRIME Orchestra - унікальне явище на світовій музичній сцені!

Цей сучасний симфонічний кросовер-оркестр - симбіоз новаторства і традицій, природного таланту й передових технологій.

Симфонічне шоу від PRIME Orchestra - це завжди професійно, якісно, потужно, яскраво і драйвово!

Це команда професіоналів, у яких немає нічого зайвого, продумана кожнісінька деталь! Від початку і до кінця!

Це злагоджений механізм, який видає такий потужний заряд енергії! Справжній космос! Завдяки якому кожен глядач летить у стратосферу!

У кожній програмі - найкращі світові хіти рок, поп, електронної, а тепер ще й реп-музики у оригінальній симфонічній інтерпретації, яка дарує всесвітньовідомим композиціям нове життя, а глядачам - можливість відкрити незвідані грані улюбленої музики.

Від Queen і Rammstein, The Prodigy та Imaginе Dragons, AC/DC та Metallica, Rufus і Erasure, Led Zeppelin і Fatboy Slim Bon до Біллі Джоела і Тіни Тернер, Bon Jovi і Стінга, Coolio, Benny Benassi та Depeche Mode, які, до речі, визнали кавери PRIME Orchestra на свої треки одними з найкращих!

- Ми познайомилися з неймовірними відеороликами оркестру, присвяченими Depeche Mode, і від імені всієї групи запросили PRIME Orchestra поділитися своїми каверами, досвідом і всім, що їх пов'язує з DM і з фанатами групи, — розповів Карл Стівенс, представник Depeche Mode.

Кожен виступ PRIME Orchestra — це не просто концерт, а цілісна захоплююча музична вистава, що поєднує, здавалось би, непоєднувані стилі!

Це насолода для справжніх поціновувачів музики, яка щоразу змінює уявлення про те, яким може бути сучасний симфонічний оркестр.

Харизматичні вокалісти Андрій Кудінов та Олена Левашова (Лісняк)у кожному номері з'являються у новому епатажному образі.

А незрівнянний диригент Денис Дорошенко, уміло керуючи оркестром, за секунду «розкачує» глядачів, плавно, але зненацька переходячи від класики до року і навпаки.

Усіх вражає його дивовижна манера управляти музикантами.

Диригент влаштовує шоу у ритмі композиції David Garrett «Viva la vida», а глядачі ліхтариками на мобільних телефонах створюють відчуття єднання зали й сцени.

- Без драйву на сцені неможливо жити. Інакше, як ми будемо дарувати його публіці? — розкриває секрет Денис Дорошенко, диригент PRIME Orchestra. - Як я заводжу музикантів? Підморгую, іноді навіть язик показую. Зала ще багато не бачить із того, з чого сміються мої хлопці!

Крім традиційних для оркестрів музикантів, до складу PRIME Orchestra входять драйвовий рок-бенд, епатажні вокалісти, хор і навіть діджей!

На рахунку колективу - більше 400 концертів у різних країнах світу, виступи на найбільших концертних майданчиках, фестивалях, тисячі кілометрів, проїханих у турах, сотні тисяч вдячних глядачів, що відвідали концерти, мільйони переглядів у Інтернеті й позитивні відгуки зі всього світу!

На концертах PRIME Orchestra рок, електроніка, поп, класика — всі напрямки на одній сцені зливаються у потужний вихор емоцій і почуттів!

Не пропустіть найбільш драйвовий концерт осені!

24 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів усіх чекає незабутнє шоу, свіжа порція музичних експериментів і нових неординарних прочитань усіма улюблених хітів!

Квитки на концерт PRIME Orchestra – доступні всім!

Вартість – від 150 до 390 гривень.

Купуйте у один клік на сайті http://bilet.vn.ua, а також у касах «Магігранду», Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, Вінницької Вежі та «Універмагу».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

 

Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!Новини Вінниці / Всі культові хіти і потужний вихор емоцій на концерті PRIME Orchestra у Вінниці!