Восени вінничани побачать легендарний мюзикл

Новини Вінниці / Восени вінничани побачать легендарний мюзикл

Вінничани матимуть можливість побачити всесвітньовідомий бродвейський мюзикл «Sugar, або В джазі тільки дівчата». А представлять його у рамках ХХІІ міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018, який відбудеться 21 – 23 вересня.

Вінничани матимуть можливість побачити всесвітньовідомий бродвейський мюзикл  «Sugar, або В джазі тільки дівчата». А представлять його у рамках ХХІІ міжнародного джазового фестивалю VINNYTSIA JAZZFEST-2018, який відбудеться 21 – 23 вересня.

У цьому мюзиклі будуть задіяні понад сто артистів Національної оперети. На сцені обласного театру ім. Садовського будуть встановлені привезені зі столиці масштабні декорації загальною вагою близько 20 тонн. 

Нагадаємо, що мюзикл поставлений за сценарієм відомого у всьому світі кінофільму  «Some Like It Hot», в якому знялася кінозірка Мерилін Монро. Цю стрічку багато хто з нас бачив. Вона отримала багато відзнак, у тому числі  «Оскар». Події відбуваються у період економічної депресії у США 30-х років минулого століття. Багато чого у ній нагадуватиме й наше нинішнє непросте життя. Це історія про кохання, дружбу, гроші та інше.
Покажуть мюзикл 21 вересня о 19.00 у Вінницькому театрі імені Садовського.

Юрій Ярмощук

17 травня, 2018