Володарка найбільших грудей в Україні офіційно ввійшла до складу "Вінницьких"

Новини Вінниці / Володарка найбільших грудей в Україні офіційно ввійшла до складу "Вінницьких"

На фестивалі Ліги Сміху у 2018 році команда "Вінницьких" виступатиме у новому складі, точніше розширеному. Тепер із ними пишногруда вінничанка, володарка, володарка 11 розміру жіночої краси Надія Щербань. Про це на своїй сторінці у Facebook написав знаний у Вінниці і не тільки КВНщик Олександр Шемет.

На фестивалі Ліги Сміху у 2018 році команда "Вінницьких" виступатиме у новому складі, точніше розширеному. Тепер із ними пишногруда вінничанка, володарка, володарка 11 розміру жіночої краси Надія Щербань. Про це на своїй сторінці у Facebook  написав знаний у Вінниці і не тільки, КВНщик Олександр Шемет.

"Їй 28, народилась і живе в Вінниці, працює секретарем. Надія Щербань офіційно являється володаркою самого великого бюста в Україні. За європейською системою оцінювання її груди 11 розміру. Від крайніх точок об'єм - 121 см. Про натуральність такої краси свідчить офіційний сертифікат Національного реєстру рекордів", - написав Олександр Шемет.

Крім того, як повідомив Олександр Шемет, у нашому місті з'явиться своя "Вінницька Ліга сміху".

"Одним з її редакторів планується фронтмен команди "Вінницькі" Дмитро Голубєв, ведучим Олександр Теренчук. А одним із тренерів стане Ірина Сопонару", - повідомив Олександр Шемет.

Фото з сторінки у Facebook Олександра Шемета

Катерина ГОРБАТЮК