Водій в’їхав у інше авто в центрі Вінниці та втік з місця пригоди

Новини Вінниці / Водій в’їхав у інше авто в центрі Вінниці та втік з місця пригоди

У центрі Вінниці сталася ДТП, в результаті якої водій автомобіля Chrysler 300C в'їхав у Volkswagen Passat та незаконно втік з місця події.

Інцидент стався на вулиці Соборній, проте втікача та його автомобіль знайшли на вулиці Григорія Сковороди. Правоохоронні органи встановили порушника, який не мав при собі водійського посвідчення та поліса обов'язкового страхування на автомобіль. 

Співробітники патрульної поліції з'ясували, що водій Chrysler 300C, роблячи розворот, не надав переваги руху автомобіля Volkswagen Passat, який рухався у зустрічному напрямку. Це призвело до зіткнення автівок. Після пригоди водій втік з місця події, залишивши автомобіль на вулиці.

У результаті цього інциденту водія автомобіля Chrysler 300C склали три адміністративні протоколи: за порушення правил дорожнього руху, за залишення місця автопригоди та за керування транспортним засобом без водійського посвідчення та поліса обов'язкового страхування. Під час ДТП постраждалих не було, а автомобіль порушника був евакуйований на арештмайданчик.

Михайло Білик

14 березня, 2024