Водій під кайфом віз пасажирів, коли його тверезий колега сидів збоку

Новини Вінниці / Водій під кайфом віз пасажирів, коли його тверезий колега сидів збоку

Сьогодні, 23 листопада, працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Вінниці затримали водія, який керував пасажирським автобусом у стані наркотичного сп'яніння.

Сьогодні, 23 листопада, працівники відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Вінниці затримали водія, який керував пасажирським автобусом у стані наркотичного сп'яніння.

Як розповіла NaПарижі прес-секретар  патрульної поліції Вінниці, упіймали водія "під кайфом" після обіду на  виїзді з обласного центру на "літинській" трасі.

"Водія доставили до медичного закладу, де провели освідування. Наркотест виявився позитивним, в його організмі виявили наркотичну речовину "канабіс". На чоловіка складено адміністративний протокол за статтею 130 Кодексу про адмінправопорушення", - зазначила Тетяна Фіщук.

Цікаво, що маршрут автобуса становив більше 500 кілометрів, а тому в транспорті перебувало два водія. Далі пасажирів повіз саме другий водій, який був тверезим і не "під кайфом". У патрульній поліції запевняють, що такі випадки трапляються нечасто.

Саша Григоровська

Саша Григоровська

23 листопада, 2017