Вночі у Тиврові на Вінниччині підпалили вантажівку: відеокамери зловмисника зафіксували, його шукає поліція

Новини Вінниці / Вночі у Тиврові на Вінниччині підпалили вантажівку: відеокамери зловмисника зафіксували, його шукає поліція

У ніч на 21 серпня у Тиврові на Вінниччині горів вантажний автомобіль MERSEDES. Повідомлення про займання пожежним надійшло о 3.30, - повідомляється на сторінці «Тиврівські рятувальники Вінниччини» у Facebook.

У ніч на 21 серпня у Тиврові на Вінниччині горів вантажний автомобіль Mercedes. Повідомлення про займання пожежним надійшло о 3.30. Так повідомляють на сторінці «Тиврівські рятувальники Вінниччини» у Facebook.

«Особовий склад ДПРЧ-6 селища Тиврів до ліквідації пожежі не залучався у зв’язку з тим, що, зі слів власника автомобіля, він відразу побачив займання та зміг впоратися з ним самостійно за допомогою підручних засобів», - йдеться у повідомленні рятувальників.

Як розповіла NаПарижі керівник відділу комунікації поліції Вінницької області Анна Олійник, правоохоронцям вночі надійшло повідомлення від жителя Тиврова про те, що невідомий проник на його подвір’я та хотів підпалити автомобіль. Зловмисник зумів підпалити колесо, але господар це побачив і відразу загасив вогонь.

Камери відеонагляду зафіксували «палія». Його особу наразі встановлює поліція. Розпочате відповідне кримінальне провадження.  

Нагадаємо, у ніч на 20 серпня у Вінниці по вулиці Київській згоріло дві іномарки - Volkswagen і Toyota Camry. У поліції не виключають підпал.