Вміст алкоголю у крові чоловіка, який спричинив ДТП у Вінниці та намагався замінити запаску, щоб поїхати з місця пригоди, перевищував норму в 11 разів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вміст алкоголю у крові чоловіка, який спричинив ДТП у Вінниці та намагався замінити запаску, щоб поїхати з місця пригоди, перевищував норму в 11 разів (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці 2 серпня близько 23 годині на вулиці Брацлавській сталася ДТП. Водій авто Opel Combo протаранив Daewoo Lanos. Як вияснили патрульні винуватиць був напідпитку, вміст алкоголю в його крові перевищував норму більше ніж в 11 разів, стверджують правоохоронці.

У Вінниці, 2 серпня, близько 23 годині на вулиці Брацлавській сталася ДТП. Водій авто Opel Combo протаранив Daewoo Lanos. Як вияснили патрульні, водій першого авто був напідпитку. Вміст алкоголю в його крові перевищував норму більше ніж в 11 разів. Так стверджують правоохоронці.

Водій автомобіля Opel не вибрав безпечної швидкості руху, недотримався дистанції і зіткнувся з Daewoo Lanos. Автомобілі дістали механічних ушкоджень, обидва водії не постраждали. При спілкуванні із чоловіком, який був за кермом іномарки, патрульні побачили у нього ознаки алкогольного сп’яніння, під час освідування виявили 2,24 проміле алкоголю в крові», - розповіла NaПарижі прес-секретар управління патрульної поліції області Тетяна Фіщук.

На порушника склали протокол за ст. 130 ( Керування в стані сп'яніння, повторність) та за ст. 124  адміністративного кодексу України.

Як розповіли, NaПарижі очевидці ДТП, п’яний водій намагався покинути місце пригоди, хотів замінити пошкоджене у аварії колесо на своєму автомобілі. Однак йому це не вдалося.

На відео є ненормативна лексика.