Влітку до морів курсуватимуть додаткові поїзди

Новини Вінниці / Влітку до морів курсуватимуть додаткові поїзди

Влітку чимало з нас відправляється на відпочинок на південь нашої країни, тож у період відпусток «Укрзалізниця» традиційно запускає додаткові потяги, на яких можна дістатися узбережжя Чорного та Азовського морів. Загалом їх – 23. Маршрути деяких з них пролягатимуть через Вінницю.

Влітку чимало з нас відправляється на відпочинок на південь нашої країни, тож у період відпусток «Укрзалізниця» традиційно запускає додаткові потяги, на яких можна дістатися узбережжя Чорного та Азовського морів. Маршрути деяких з них пролягатимуть через Вінницю.

Зокрема, з 13 червня по 2 вересня щоденно курсуватиме потяг №223/224 Київ – Одеса. Крім того, з 15 червня до 2 вересня щоденно зі столиці до Одеси курсуватиме поїзд  №761/762.

Як раніше повідомляв Na Парижі, дістатися Чорного моря, а також міста Суми вінничани з 9 червня можуть й на додатковому потязі  №213/214 Суми – Одеса, який у південному напрямку відправляється по непарних числах, а у зворотному напрямку – по парних.

Загалом на період літніх відпусток «Укрзалізниця» запускає 23 потяги, з яких 8 – до Одеси, решта – до Бердянська та Генічевська.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив  в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов.


 

Юрій Ярмощук

12 червня, 2018