Влада Вінниці повертається до обговорення змін до плану території навколо парку «Хімік»

Новини Вінниці / Влада Вінниці повертається до обговорення змін до плану території навколо парку «Хімік»

У Вінницькій міськраді запрошують на чергові громадські слухання щодо майбутнього парку «Хімік» і території навколо цієї зеленої зони. На сайт мерії вказується, що мають обговорюватися зміни до детального плану цілого кварталу на Замості.

У Вінницькій міськраді запрошують на чергові громадські слухання щодо майбутнього парку «Хімік» і території навколо цієї зеленої зони. На сайті мерії вказується, що мають обговорюватися зміни до детального плану цілого кварталу на Замості.  

Слухання заплановані на 11 червня. Вони відбудуться о 18.30 не в районі парку, а у будівлі на вул. Пушкіна, 11 (HUB Місто змістів). Офіційно обговорювати мають Проект внесення змін до детального плану території кварталу обмеженого вулицями Некрасова, Академіка Янгеля (Фрунзе), Батозька (Кірова), Героїв Крут (Червоних курсантів).

Організатором заходу виступає департамент правової політики та якості Вінницької міської ради, замовником виготовлення документації є департамент архітектури та містобудування Вінницької міської ради, а розробником – МКП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури».

Олеся Рудницька

6 червня, 2019