Вінницьких депутатів облради скликають на позачергову сесію, на якій розглянуть обласний бюджет на 2019 року

Новини Вінниці / Вінницьких депутатів облради скликають на позачергову сесію, на якій розглянуть обласний бюджет на 2019 року

На вівторок, 4 грудня, заступник обласної ради Ігор Хміль збирає депутатів на позачергову 36 сесію.

На вівторок, 4 грудня, заступник обласної ради Ігор Хміль збирає депутатів на позачергову 36 сесію. Відповідне розпорядження опубліковано на сайті облради.

На порядок денний поки що винесено вісім питань. Зокрема цього дня депутати мають розглянути «Програму економічного і соціального розвитку Вінницької області на 2019 рік», внесети зміни та доповнення до Комплексної оборонно-правоохоронної програми Вінницької області на 2016 - 2020 роки «Безпечна Вінниччина - взаємна відповідальність влади та громад», Обласної цільової соціальної програми «Молодь Вінниччини» на 2016 - 2018 роки, продовжити термін дії Обласної комплексної цільової програми підтримки учасників антитерористичної операції, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції. Крім того, під час сесії депутати мають реорганізувати комунальні заклади охорони здоров’я.

Можна припустити, що «найгарячішим» питанням буде розгляд «Обласного бюджету на 2019 рік».

Саша Григоровська

21 листопада, 2018