Вінницький суд взяв під варту без права внесення застави підозрюваного у вбивстві молодого підприємця з Шаргородського району (ФОТО. ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницький суд взяв під варту без права внесення застави підозрюваного у вбивстві молодого підприємця з Шаргородського району (ФОТО. ВІДЕО)

На період досудового розслідування 31-річний чоловік, який разом з двома спільниками у селі Хоменки Шаргородського району вчинили спочатку розбійний напад , а згодом і застрелили 34-річного місцевого жителя буде перебувати під вартою, без альтернативи внесення завстави. Таку міру запобіжного заходу підозрюваному у кривавому злочині Вінницький міський суд обрав сьогодні, 18 березня.

На період досудового розслідування 31-річний чоловік, який разом з двома спільниками у селі Хоменки Шаргородського району вчинили спочатку розбійний напад, а згодом і застрелили 34-річного місцевого жителя буде перебувати під вартою, без альтернативи внесення застави. Таку міру запобіжного заходу підозрюваному у кривавому злочині Вінницький міський суд обрав сьогодні, 18 березня.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінницької області, затримали правопорушника оперативники департаменту карного розшуку, вінницького управління карного розшуку та бійці спецпідрозділу КОРД 16 березня в місті Київ.

Загалом напад на родину шаргородського підприємця, у якого викрали майже 500 тисяч гривень та вбили його, здійснили троє чоловіків – жителі Львівської, Вінницької областей та міста Києва.

Поліція досі розшукує третього зловмисника - Варивода Степана Михайловича 21.07.1989 р.н.

«Громадян, які бачили цю особу або мають інформацію щодо місцеперебування розшукуваного, прохання повідомити в поліцію за номером (098)5996354 або 102», - зазначили у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Слідчим управлінням Головного управління Нацполіції Вінницької області розслідуються кримінальні провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій) та ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такі злочини зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Фото і відео із сайту обласної поліції.