Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалу

Новини Вінниці / Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалу

За рішенням Вінницького міськсуду 26-річному чоловіку, який у липні 2018 року наніс смертельні ушкодження приятелю у багатоповерхівці на вулиці Привокзальній, призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. Суровий вирок обумовлено обставинами. Тіло вбитого зловмисник підкинув на сходову клітину іншого поверху.

За рішенням Вінницького міськсуду 26-річному чоловіку, який у липні 2018 року наніс смертельні ушкодження приятелю у багатоповерхівці на вулиці Привокзальній, призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі. Суровий вирок обумовлено обставинами. Тіло вбитого зловмисник підкинув на сходову клітину іншого поверху.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 2 липня минулого року було вбито 56-річного вінничанина, яким разом зі своїм вбивцею розпивав алкогольні напої. Тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті знайшли сусіди на 4 поверсі.

Опитуючи всіх мешканців 14-поверхового будинку, розташованого поруч із залізничним вокзалом, правоохоронці з’ясували та затримали підозрюваного в одній з квартир на 13-му поверсі.   

Ним виявися 25-річний житель одного з сіл Мелітопольського району Запорізької області. Він зізнався, що сварка почалася під час застілля… За версію сторони обвинувачення, чоловік наніс поранення ножем, а далі спустив тіло ліфтом та залишив на сходах.  Під час судового засідання підсудний свою провину не визнав.

В ході досудового розслідування поліцейськими було зібрану доказову базу, на підставі якої суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).

Новини Вінниці / Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалуНовини Вінниці / Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалуНовини Вінниці / Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалуНовини Вінниці / Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалуНовини Вінниці / Вінницький суд поставив крапку у справі вбивства біля залізничного вокзалу
Макс Мельник

14 серпня, 2019