Вінницький школяр не міг знайти дорогу додому

Новини Вінниці / Вінницький школяр не міг знайти дорогу додому

В обідню пору у мікрорайоні Вишенька перехожий звернув увагу на маленького школяра, який стояв неподалік тролейбусної зупинки «Вул. 600-річчя» й плакав. Чоловік викликав патрульних. Ті заспокоїли малого та почали з'ясовувати, де ж його дім та батьки...

Не так давно NaПарижі розповідав про пригоду на вул. Гонти у Вінниці. Мешканці того мікрорайону помітили дитину, яка блукала вулицею. За якийсь час цього трирічного хлопчика повернули стривоженій матусі, яка збилася з ніг, шукаючи його. 

Схожа пригода трапилася у нашому місті позавчора. В обідню пору у мікрорайоні Вишенька перехожий звернув увагу на маленького школяра, який стояв неподалік тролейбусної зупинки «Вул. 600-річчя» й плакав.

Чоловік викликав патрульних. Ті заспокоїли малого та почали з'ясовувати, де ж його дім та батьки. А також, чому дитина блукає вулицею. 

А трапилося ось що: малий повертався зі школи, але вийшов з тролейбусу на іншій зупинці. Дорогу ж додому через розгубленість не зміг знайти. 

Утім, хлопчина пам'ятав свою адресу, тож за кілька хвилин опинився вдома, куди його завезли патрульні та передали матусі. 

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини.


 

Юрій Ярмощук

26 жовтня, 2018