Вінницький нардеп попередив про можливі фальсифікації на конкурсі з відобору голови ДБР

Новини Вінниці / Вінницький нардеп попередив про можливі фальсифікації на конкурсі з відобору голови ДБР

Нардеп від Вінниччини (16 округ) Юрій Македон, який бере участь у конкурсі на посаду директора Державного бюро розслідування, написав на своїй сторінці у соцмережі, що самі результати конкурса можуть бути сфальсифіковані

Нардеп від Вінниччини (16 округ) Юрій Македон, який бере участь у конкурсі на посаду директора Державного бюро розслідування, написав на своїй сторінці у соцмережі, що самі результати конкурса можуть бути сфальсифіковані:

Переможцем конкурсу на посаду директора Державного бюро розслідування може стати людина, яка не приймала участі в цьому конкурсі.
Після гучних заяв співробітника НАЗК про можливі незаконні дії кандидата з адміністрації президента, влада почала шукати інші варіанти.
Оскільки зручних та повністю підконтрольних серед кандидатів на посаду директора не знайшли - вирішили залучити тих, хто приймав участь у конкурсі на посаду заступника.

Такі заяви нардепа викликали неоднозначну реакцію його колег. Нардеп від БПП Оксана Продан так відреагувала на повідомлення Македона: "Якщо оберуть не з кандидатів-учасників конкурсу, то результати конкурсу будуть відмінені".

 

Антон Булгаков

16 листопада, 2017