Вінницькі журналісти побували на ДП «Електричні системи» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницькі журналісти побували на ДП «Електричні системи» (ВІДЕО)

Нині на цьому підприємстві працює 1200 працівників, але там є потреба ще у робітниках. До кінця року колектив має збільшитися до 2200 працюючих. Учора на підприємстві побували вінницькі журналісти. Прес-тур влаштував Вінницький обласний центр зайнятості спільно з адміністрацією ДП «Електричні системи».

Нині на цьому підприємстві 1200 працівників, але там є потреба ще у робітниках. До кінця року колектив має збільшитися до 2200 працюючих. Учора на підприємстві побували вінницькі журналісти. Прес-тур влаштував Вінницький обласний центр зайнятості спільно з адміністрацією ДП «Електричні системи».

Як відомо, на підприємстві виробляються комплектуючі для автомобілів Mercedes. Зокрема, тут потрібні в’язальники схемних джгутів, кабелів та шнурів та оператори верстатів з програмним керуванням. Навчання робітників здійснюється безпосередньо на виробництві.

Яку зарплату отримають в’язальники джгутів та інженери цього підприємства, чи мають вони соціальні гарантії, які умови праці у виробничих цехах? Про це та інше – у сюжеті ТРК «Вінниччина».

Юрій Ярмощук

5 липня, 2018