Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

Новини Вінниці / Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільби

На чемпіонаті Європи з кульової стрільби, що проходив у місті Дьор, Угорщина, спортсмени з Вінниці продемонстрували чудові результати, завоювавши золото та срібло у різних видах змагань.

Як повідомляє голова Вінницької ОВА Сергій Борзов, перше місце у вправі ГП-тріо (стрільба з гвинтівки стоячи на відстані 10 метрів) здобули видатні спортсмени Царьков Олег (Заслужений Майстер Спорту) та Гудзий Святослав (Майстер Спорту Міжнародного Класу). Їхні високі досягнення вразили глядачів та заслужено заслуговують на визнання та пошани.

Друге місце у вправі ГП6-команда (стрільба з гвинтівки стоячи на відстані 10 метрів з 60 пострілів) також було отримане Царьковим Олегом та Гудзієм Святославом. Це срібло є ще одним свідченням високого рівня майстерності та професіоналізму вінницьких спортсменів у кульовій стрільбі

Вінницькі спортсмени продовжують робити своє місто та область пишними своїми перемогами, і їхні досягнення в кульовій стрільбі стають справжньою пишністю для всієї спортивної спільноти.

Новини Вінниці / Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільбиНовини Вінниці / Вінницькі стрільці здобули медалі на чемпіонаті Європи з кульової стрільби