Вінницькі спортсменки здобули золоту, срібну та дві бронзові нагороди на чемпіонаті України з художньої гімнастики

Новини Вінниці / Вінницькі спортсменки здобули золоту, срібну та дві бронзові нагороди на чемпіонаті України з художньої гімнастики

З 22 по 25 листопада у Вінниці проходив чемпіонат України з художньої гімнастики серед учнів за програмою майстрів спорту України, кандидатів у майстри спорту України та І розряду. Вінничанки у підсумку змагань здобули «золото», «срібло» та дві «бронзи».

Як повідомляють у Вінницькій міськраді, обласний центр зібрав спортсменів з різних куточків України. На турнір з’їхалися 22 команди. Загалом змагалися 213 гімнасток.

«Відзначимо, що вінничанки були на висоті. Свідченням цьому стали призові місця. Так, за програмою І розряду чемпіонкою змагань стала Злата Величко. Срібна нагорода – в Анни Мазуркевич. За програмою кмс, двоє учасниць здобули «бронзу» – Ірина Дехтяр (2008 р.н.) та вихованка ВОК КЗ ДЮСШ Влада Сікорська (2010 р.н.)», - йдеться у повідомленні.

«Ми пишаємось своєю командою за видатні виступи на цьому чемпіонаті! Кожна гімнастка показала достойний рівень підготовки та великий емоційний заряд. Це результат безлічі годин праці та відданості. Дякую кожній спортсменці за внесок у наш спільний успіх!» – говорить Ганна Миргородська, голова Вінницької обласної федерації з художньої гімнастики, тренерка МДЮСШ № 1 та Вінницької ШВСМ.

А директор Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Сергій Таранчук зазначив, що змагання стали симбіозом праці, наполегливості та характеру, яку вихованки спортшколи продемонстрували на килимі.

«Чемпіонат України був захопливою подією, де талановиті спортсменки продемонстрували дивовижні досягнення. Ці змагання відзначилися великою працею наших вихованок та підтримкою їхніх родин, а також високим рівнем підготовки тренерів. Вітаємо всіх учасників та вдячні за їхній внесок у розвиток гімнастики у Вінниці», – додав С.Таранчук..

Макс Мельник

28 листопада, 2023