Вінницькі рятувальниці долучилися до флешмобу, щоб підтримати дівчинку з Великої Британії

Новини Вінниці / Вінницькі рятувальниці долучилися до флешмобу, щоб підтримати дівчинку з Великої Британії

Днями жінки з різних регіонів нашої країни, які обрали професію рятувальника, долучилися до флешмобу. А влаштували його, оскільки чотирьохрічна дівчинка Есмі, яка мешкає у Великій Британії, днями сказала своїм рідним, що хоче стати хлопчиком. Адже мріє бути пожежником. Мама цієї дівчинки журналістка Ханна Саммер поділилася мрією доньки, написавши пост у Twitter. Українські рятувальниці намагалися зруйнувати переконання, яке досі існує в світі, що обрана ними професія – чоловіча. Опанувати її можуть й жінки, але для цього потрібне бажання. «Диспетчерки, інспекторки, психологині та фахівчині хімічних підрозділів з усіх регіонів України також упевнені у тому, що маючи бажання та наполегливість можна подолати будь-які складнощі і досягти мети. Усі фото та відео-привітання Держслужба з надзвичайних ситуацій обов'язково передасть маленькій мрійниці через соцмережу twitter вже найближчим часом», – повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Днями жінки з різних регіонів нашої країни, які обрали професію рятувальника, долучилися до флешмобу. А влаштували його, оскільки чотирьохрічна дівчинка Есмі, яка мешкає у Великій Британії, днями сказала своїм рідним, що хоче стати хлопчиком. Адже мріє бути пожежником.

Мама цієї дівчинки, журналістка Ханна Саммер поділилася мрією доньки, написавши пост у Twitter.

Українські рятувальниці намагалися зруйнувати переконання, яке досі існує в світі, що обрана ними професія – чоловіча. Опанувати її можуть й жінки, але для цього потрібне бажання.

«Диспетчерки, інспекторки, психологині та фахівчині хімічних підрозділів з усіх регіонів України також упевнені у тому, що маючи бажання та наполегливість можна подолати будь-які складнощі і досягти мети. Усі фото та відео-привітання Держслужба з надзвичайних ситуацій обов'язково передасть маленькій мрійниці через соцмережу twitter вже найближчим часом», – повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.


 

Юрій Ярмощук

28 січня, 2019